Boek & Media

BOEK

STARTERSGIDS VOOR ZZP'ERS


Als startende zzp'er komt er heel wat op je af. Cruciaal is dat je precies weet welke stappen je moet zetten en in welke volgorde. Zodat je goed beslagen ten ijs komt en de kans op succes aanzienlijk vergroot.


Dit boek helpt je om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Op een overzichtelijke, heldere en praktische manier beschrijft Rinske Jansen de basis van ondernemen. Hoe stel je een doordacht ondernemingsplan op? Waar moet een goede administratie aan voldoen? Hoe kom je aan klanten? Welke fiscale voordelen zijn er? Hoe bepaal je je uurtarief? Wanneer is je bedrijf financieel rendabel? Hoe regel je je pensioen?


De Startersgids voor zzp'ers geeft antwoord op deze en andere vragen. Zodat je de deuren van je bedrijf met een gerust hart kunt openen!

BESTSELLER

Al meer dan 7.000 exemplaren verkocht!!!


Iedere startende ondernemer krijgt te maken met veel nieuwe zaken. Daarom heeft Rinske het boek Startersgids voor zzp'ers geschreven. Dit boek helpt ondernemers om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Op een overzichtelijke, heldere en praktische manier wordt de basis van het ondernemen beschreven.


Dit boek is dan ook het Handboek Soldaat voor alle startende ondernemers en verkrijgbaar in alle boekwinkels, bij managementboek.nl en bol.com.GRATIS DOWNLOADS

Onderstaande bestanden worden gratis ter beschikking gesteld. Gebruik ervan is voor eigen risico en verantwoordelijkheid.


MEDIA

FINALIST AFAS AWARD


De landelijke Afas Award Accountancy wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die maximaal rendement behalen door optimaal te automatiseren. Ze zijn daarmee een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen. 


Bekijk video

BNR NIEUWSRADIO


Item over zzp'ers tijdens de crisis


Momenteel is er werk zat. Maar ooit, in de crisis, begonnen zzp’ers uit noodzaak. Wat is het verschil in motivatie en succes tussen de crisis-zzp’er en zzp’ers nu?


Luister audio bestand

INTERVIEW


Een van de vele interviews gehouden naar aanleiding van het boek Startersgids voor zzp'ers.

Dit interview komst uit De Gelderlander, sectie 'De ondernemer'.Lees interview

ALS SPREKER


Regelmatig verzorgt Rinske

in-company trainingen om organisaties, managers, medewerkers en ondernemers financieel bewust te maken. Rinske maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk.


Training plannen

AUTEUR


Met het boek ‘Startersgids voor zzp’ers’ helpt Rinske startende ondernemers om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Zo ga je als ondernemer goed van start!


Bestel boek

ASSOCIATIE AWARD


In 2012 heeft Rinske de landelijke associatie award Manager Financiële Administratie gewonnen. Voor veel financiële professionals is deze prestigieuze prijs een bekend begrip. 


Bekijk video